Alle elsker at holde ferie. Men hvilken slags ferie skal du afsted på i år?

Der er mange forskellige slags ferier, og her får du en lille oversigt over nogle af dem.

All inclusive

Hvis du skal hen et sted, hvor du rigtig kan få det hele serviceret og ikke skal tænke på noget som helst, så skal du have fat i en god ferie sydpå med all inclusive.

All inclusive rejser er dejlige, hvis du gerne vil nyde dit ophold på et lækkert hotel med en god pool at dase ved.

Denne slags ferier kan dog godt være en smule dyre, og derfor er det en gode at få fat i afbudsrejser med all inclusive. Med afbudsrejser bliver tingene nemlig ofte en smule billigere end normalt. Og på den måde kan du spare en masse penge ved at købe afbudsrejser.

Campingferie

Rigtig mange danske familier holder af at tage en tur på en campingplads, hvor de kan komme en lille smule i nærkontakt med naturen og hinanden – og andre danske familier. Måske det også er noget, du skal?

En campingferie kan være meget hyggeligt og det skriger af god gammeldags dansk kultur.

Hvis du selv er et barn, der er vokset op på en campingplads, så vil du med garanti nyde en sådan ferie.

Vandreferie

Hvis du gerne vil endnu længere ud i naturen, så kan du jo også altid grave teltet frem og hive nogle gode vandresko på.

Når man tager ud på en længere vandreferie, så er det fordi, at man virkelig gerne vil ud i naturen og sige farvel til alt det andet derhjemme – i hvert fald bare for en kort stund.

Når du tager på vandreferie kan du for alvor lukke ned for dine elektroniske apparater og i stedet bare koncentrere dig om den smukke verden omkring dig.