Har du ikke været i Tyskland sådan rigtigt endnu, og går dit kendskab til Tyskland også kun til grænsebutikkerne, er det måske værd at vælge Tyskland som din næste feriedestination, så du virkelig kan komme ind under huden på det smukke land.

Du kommer bestemt ikke til at fortryde det, hvis du vælger at lade din næste ferie gå til vores naboer syd for grænsen, som er klar til at tage imod dig med åbne arme.

Husk at du altid kan finde skandinavisk design fra House Doctor her.

Smuk natur

Den første grund til at tage til Tyskland næste gang, du skal på ferie, er den smukke natur, som vil møde dig i det store land. Især hvis du tager lidt længere sydpå, hvor der virkelig vil åbne sig en smuk natur for øjnene af dig.

De smukke bjerge, de store skove og de enorme naturparker er virkelig værd at sætte kursen mod, hvis du først har valgt at tage på ferie i det tyske. Her kan du ikke stoppe med at tage billeder igen, fordi det bare er så utroligt flot.

En stor historie

Så må vi heller ikke glemme den historie, som Tyskland også gemmer på. Der er jo sket meget i det land, desværre også mindre gode ting, men som alt sammen er en del af historien. Denne historie kan du dykke ned i, hvis du har lyst til det, og det er meget sjovere at gøre det i selve landet i stedet for bare at sidde og læse om det herhjemme.

Du kan blandt andet komme meget tæt på 2. Verdenskrig og lære nye ting, som du måske ikke vidste før. Her kan det bl.a. være en oplagt mulighed at tage forbi Berlin, hvor du kan gå i krigens fodspor.

Søde mennesker og stor gæstfrihed

Så kan du også glæde dig til at møde tyskerne og nyde godt af deres gæstfrihed og åbne arme, da de er klar til at byde dig velkommen til deres storslåede land.

Uanset om du booker dig ind på et lille vandrehjem eller et hotel i en af de større byer, kan du glæde dig til at blive taget godt imod og blive behandlet godt.

Du kan mærke en varme hos det tyske folk, som du ikke mærker mange andre steder i verden, så det kan du godt allerede glæde dig til nu.