Skal du snart på campingferie, kan det være en god idé at gå ud og investere i en rigtig god campinglampe, så du er sikker på at kunne se noget inde i dit telt, eller om aftenen når du skal ud af teltet i mørket.

Foruden en campinglampe kan det også være smart at kaste penge efter en lommelygte eller en pandelampe, hvis du gerne vil kunne se, hvor du går, når du skal på toilettet midt om natten og ikke har lyst til at falde over pløkker på vejen.

Her får du tre gode råd til valg af campinglampe.

En stærk pære

Først og fremmest er det vigtigt, at du vælger en lampe med en stærk pære, så du ikke skal sidde i en halvdårlig belysning, der alligevel ikke hjælper dig med at kunne se meget mere, end du kunne før.

Stort set alle campinglamper kommer med forskellig styrke, så det er klogt at vælge en med meget knald på. Eventuelt en lampe, hvor du kan justere i styrken, så du selv kan ændre på mængden af lys.

Test lampen først

Det er også en god idé at testen lampen først, hvis du har mulighed for det. Det kan selvfølgelig være svært, hvis du bestiller over nettet, men er du ude i en butik for at købe en ny lampe til din tur, skal du gerne prøve den først, så du kan se, om den er noget for dig.

Vælg en lampe med flere funktioner

Til slut er det også godt at vælge en lampe med flere funktioner. Der er eksempelvis nogle lamper, der har indbygget USB indgange, så du har mulighed for at bruge din lampe som oplader til din mobil eller tablet. Det kan være praktisk, hvis du er på landevejen eller er havnet et sted, hvor du ikke lige kan trække strøm.

3-gode-raad-til-at-vaelge-den-rette-campinglampe

3-gode-raad-til-at-vaelge-den-rette-campinglampe