Drømmer du om en ferie til vores naboer syd for grænsen, er det slet ikke nogen tosset idé. Der er rigtig meget at komme efter i Tyskland, og selvom vi gerne vil sydpå, når vi danskere snakker ferie, kan det altså sagtens være en tur til Tyskland næste gang. Det har også sine fordele at tage på ferie i Tyskland, da det blandt andet er nemt at køre til din destination selv. Du behøver ikke nødvendigvis at sætte dig op i et fly og rejse dertil på den måde. Her får du vores tips til en god ferie i Tyskland.

Kør selv på ferie til Tyskland

Det første tip er også at vælge at køre selv på ferie til Tyskland. Det er meget nemt at køre ned til det hotel, du finder dig i Tyskland, og en af de mange fordele ved at køre på ferie i sin egen bil er jo, at du har en utrolig frihed til at køre ud at opleve lige netop det, du gerne vil opleve.

Tyskland har også et rigtig godt vejnet, der gør det nemt for dig både at komme hurtigt frem og tilbage, men samtidig også giver dig gode muligheder for at opleve en masse, mens du er i landet.

Oplev smuk natur i det sydlige Tyskland

Er du glad for smuk natur, og vil du gerne ud at opleve bjerge, skove og flotte udsigter, kan det være en rigtig god idé at tage på ferie i det sydlige Tyskland. Jo længere ned i Tyskland, du kommer, desto mere kuperet bliver terrænet også, og her kan du opleve noget meget fascinerende natur, som vi altså ikke kommer i nærheden af at kunne byde på herhjemme i Danmark. Du vil blive overrasket over, hvor smuk Tyskland også kan være.

Spis lokalt der hvor du kommer frem

Tyskland er også et helt særligt land, når vi kigger på køkkenet. Her kan du få mange gode og bastante retter, som nok skal sørge for, at du ikke kommer til at føle dig sulten resten af dagen.

Så hvis du gerne vil have noget godt at spise, er det bare med at finde en restaurant eller et køkken, der serverer nogle af landets egne retter, og hvor du virkelig kan komme til at smage på det tyske køkken.

Køb et billigt mørklægningsgardin her, hvis du mangler et nyt til din bolig.