Når du skal ud at rejse, kan det være et smart valg at booke dig ind på et hotel, der har eget fitnesscenter. På den måde har du mulighed for at holde din form ved lige, selvom du er væk fra dit typiske træningscenter.

Rejser betyder ikke nødvendigvis pause fra din træning. Så hvis du vil have en nem måde at kunne træne på, selvom du er på farten, kan det være en perfekte løsning at vælge et hotel med indbygget træningslokale.

Husk at bruge det

Hvis du vælger at booke dig ind på sådan et hotel, er det også vigtigt, at du husker at få det brugt. Gode intentioner forbrænder du ikke mange kalorier af. Så husk at få pakket træningstøjet, og sørg for at komme forbi minimum et par gange om ugen, alt afhængig hvor lang tid du har booket dig ind.

Det behøver ikke at være en lige så hård workout, som du måske er vant til herhjemme, men bare det at få motioneret lidt kan være med til at holde formen nogenlunde ved lige, så du ikke helt har mistet pusten, når du kommer hjem igen.

Så husk at få pakket træningstøjet, og sørg for at komme forbi minimum et par gange om ugen

Så husk at få pakket træningstøjet, og sørg for at komme forbi minimum et par gange om ugen

Mange maskiner og gode faciliteter

Ofte er der faktisk mange gode træningsmaskiner i disse træningslokaler. Du finder tit en lang række løbebånd, crosstrainere, træningscykler samt en masse udstyr til styrketræning. Så uanset hvordan du træner herhjemme, er der gode muligheder for at kunne træne på samme måde, selvom du bor på hotel.

Derudover er faciliteterne som regel også gode, og hvis der ikke er inkluderet omklædningsrum, er det jo bare at hoppe tilbage på værelset for at gå i bad og klæde om, når du er færdig med dagens træning.

Træn udendørs hvis det er godt vejr

Du kan jo selvfølgelig også vælge at træne udendørs, hvis du er på ferie et sted, hvor vejret er til det. Så er det bare med at få husket dine løbesko, så du kan løbe en tur i det dejlige solskin.

Du kan også tage på vandreture, leje en mountainbike eller spille en omgang beachvolley med et par lokale knægte, hvis du hellere vil det. Så længe du bare får motioneret er metoden sådan set underordnet.