Har du brug for en afslappende og også mindeværdig ferie, skal du tage til Mallorca. Denne perle i Middelhavet er en yndet feriedestination for turister, og det forstår man godt. Udover det fremragende vejr og altid gode mad, er der flere unikke steder man kan besøge.

Forkæl dig selv med en ferie til Mallorca

Forkæl dig selv med en ferie til Mallorca

Vi nævner her nogle af de grunde, der er til at vælge Mallorca som det næste feriemål.

Masser af seværdigheder du ikke må undvære

Er du arkæologisk eller historisk interesseret, skal du tage til ruinbyen Pollentia. Denne gamle romerske by bliver stadig udforsket, og man kan blandt andet se resterne af det gamle teater. Byen kan virkelig give dig en fornemmelse af, hvordan livet var dengang.
Man skal heller ikke gå glip af drypstenshulen Coves del Drac. Denne enorme hule leder til en smuk underjordisk sø, som du kan sejle på. Vi anbefaler stærkt at du vælger denne tur, da det giver minder for livet.
Har du ikke lyst til at besøge nogle af de seværdigheder, kan du også bare slappe af på strandene. Det blå hav og kridhvide sand giver et fantastisk ferieparadis, som enhver vil misunde dig for. På denne måde har Mallorca noget for enhver.

En solskinsø i middelhavet

Du skal ikke glemme at tjekke vejrudsigten for Mallorca. Det er ærgerligt at tage af sted, hvorefter du finder ud af at det regner eller er skyet. Heldigvis er Mallorcas vejr meget stabilt, og har mange solskinstimer det meste af året. Det bliver aldrig rigtig koldt på Mallorca.
Hvis du vil være sikker, er der dog sider der giver dig information om Mallorcas vejr. Så kan du bedst planlægge dine ferietimer, så du får mest muligt sol. Du kan både få generelt info om Mallorcas vejrmønster, men også aktuelle prognoser for den nærmeste fremtid.