Flere og flere vælger at give en rejse i konfirmationsgave. Og det er også den perfekte gave at give, nu hvor mange teenagere jo allerede er udstyret med iPhones og Macbooks inden de fylder 10 år.

Indholdsfortegnelse

Behøver ikke at være dyrt

En rejse varierer også utroligt meget i pris. Der er jo stor forskel på, om du skal have familien med en tur til Kreta, eller om du skal en måned med dem alle sammen til USA og køre rundt.

En rejse behøver ikke at være dyr, så du kan jo skræddersy den, så den passer til lige netop jeres budget. Du kan sagtens invitere familien med på en rejse for 10.000-15.000 kroner. Og endda mindre, hvis I vælger en weekendtur og flyver med RyanAir.

Mulighed for at opleve et nyt sted

At tage på sådan en rejse giver jer også mulighed for at opleve et nyt sted, hvor I aldrig har været før. Det kan være, at konfirmanden har et særligt sted, som vedkommende drømmer om at komme til at opleve. Så er det jo oplagt at lade rejsen gå dertil.

Det er altid spændende at komme ud at opleve noget helt nyt, et sted hvor du aldrig har været før, og hvor I kommer til at danne skønne minder, I kan huske tilbage på i fremtiden. Så længe I er sammen, skal det nok blive en fantastisk ferie.

Book hos rejsebureau eller planlæg selv

Hvis du vælger at give dette som gave til din konfirmand, kan du enten vælge at planlægge turen selv på egen hånd, eller du kan vælge at bruge et rejsebureau, der samler det hele for dig i en god og fin pakkeløsning, hvor du ikke skal tænke over så meget.

At booke hos et rejsebureau er som oftest det nemmeste, men hvis du vil et særligt sted hen, eller hvis du vil opleve noget specifikt, kan det ofte være nemmere at planlægge det selv ved selv at booke fly og hotel hver for sig. Så kan du planlægge det, som du har lyst til. Det er ofte meget mere fleksibelt.

Har du styr på alt til festen?

Ellers er det måske nu, du skal i gang med at tænke på, om du har styr på alt til den store dag. Har du fået lavet kort til konfirmation? Er invitationerne sendt ud? Har du fået lavet de sjove bordkort? Og er der styr på tøjet til konfirmanden?

Der er mange ting at huske på, når der skal holdes konfirmation i familien. Husk at bevare det kølige overblik, så du ikke ender med at blive for stresset. Få skemalagt det hele i god tid på forhånd, så skal det nok gå helt fint med den skønne fest.