Vil du gerne på en ferie, men har du ikke råd til den selv, kan du vælge at tage et lån for at finde pengene til turen.

Indholdsfortegnelse

Vælg det rette lån

Når du skal låne penge, er det en god idé lige at tænke et øjeblik over, hvilket lån der vil være det bedste til din situation.

Der er nemlig mange typer lån og låneudbydere derude, og der kan være væsnetlig forskel på dem alle sammen.

Hvis du vil gøre det nemt for dig selv, så lån penge via et kviklån. Med et kviklån er du ikke i tvivl om, hvor meget du skal afdrage med om måneden, og du kan få sat pengene direkte ind på kontoen allerede den samme dag, som du ansøger.

Lån nemt og hurtigt online

Den klart hurtigste og nemmeste måde at låne penge til ferie er online. Hos en online låneudbyder skal du bare udfylde din ansøgning, som ikke tager meget mere end et halvt minut – det er primært beløbet samt løbetiden – og så er du ellers kørende.

Et online privatlån kan dog til tider have lidt højere renter, end hvad du ellers kan finde derude. Men til gengæld møder du heller ingen spørgsmål om anvendelsen af pengene, og du støder kun på et nej, hvis du ikke lever op til låneudbyderesn meget basale og generelle krav. Er du over 18 og ikke i RKI, er der meget store chancer for, at du bliver godkendt.

Husk også lommepenge

Når du skal låne penge til din ferie, kan det også være en rigtig god idé at låne lidt ekstra end bare lige det, som selve turen kommer til at koste dig. For når du er på ferie er det nemlig også meget rart at have en portion lommepenge med.

Der er mange, der har det med at glemme at medregne lommepenge, når de skal på ferie, og så står de der uden penge til at gå ud at spise, tage i badeland, købe en drink eller hvad der nu ellers kan være lyst til.

Vælg en månedlig ydelse du kan overskue

Det måske vigtigste punkt ved at låne penge til din ferie er, at du skal vælge et lån med en månedlig ydelse, som du har en realistisk chance for at betale hver eneste måned.

Derfor er det en meget god idé at justere løbetiden på lånet, så du kan få den månedlige ydelse til at ligge på et niveau, du kan være med på.

Jo længere en løbetid du vælger, desto lavere en månedlig ydelse vil du også have på dit lån. Til gengæld skal du så afdrage over længere tid, så der er fordele og ulemper ved begge løsninger.