Elsker du at tage på ferie, og vil du gerne rejse på en lidt mere klimavenlig måde i år, kan det være en oplagt mulighed for dig at tage toget på ferie i din juleferie i år. Det behøver ikke at være dyrt at tage på ferie med tog, da der efterhånden er begyndt at komme fokus på, at det skal være billigere at rejse med den mere klimavenlige rejsemetode, som tog jo er sammenlignet med fx at flyve. Og du kan komme til mange spændende destinationer med tog, når du først rejser ned gennem Europa.

Book dine togbilletter allerede i dag

Når du gerne vil rejse med tog i juleferien, kan det være klogt at booke dine togbilletter med det samme, så du kan være sikker på, at der også er plads til dig i den travlhed, der plejer at opstå i december måned, når julen nærmer sig. Der er jo mange, der skal på kryds og tværs af landene for at komme hjem til jul, og dermed kan det altså være en god ide at være ude i god tid, hvis du gerne vil rejse med tog i din juleferie.

Find ud af hvor du gerne vil hen

Selvom du ikke bare lige sådan kan tage toget til de fjerne egne af verden, er der stadig utroligt mange lande, du kan rejse til, hvis du rejser med tog. Derfor kan det være en god ide at komme i gang med at tænke over, hvor du gerne vil rejse hen, når du skal rejse med tog. Skal du til Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien, Ungarn, Polen, Rusland eller et helt andet land? Der er så mange muligheder, når du rejser med tog i Europa, og der er et rigtig godt netværk af togbaner, så du let kan rejse fra det ene land til det andet.

Smart at bruge sin juleferie på at rejse

Der er jo mange danskere, der alligevel har fri i juledagene, og så kan du jo lige så godt udnytte de dage til at rejse, hvor du ikke skal gøre brug af dine egne feriedage. Måske har du endda tvunget ferie mellem jul og nytår, og det giver dig jo lige omkring en uge til at tage ud at rejse, hvor du kan få dig en masse oplevelser, som du kan tage med hjem til det nye år.

Find dine trådløse juletræslys lige her.